Google ads uitbesteden aan Marketing Beats Heerhugowaard

Google Ads uitbesteden?

De grootste kracht van Google Ads is om gevonden te worden op hét moment dat klanten naar jouw producten of diensten op zoek zijn. Google Ads is het middel om de doelgroep heel gericht te bereiken wanneer de koopintentie het hoogst is. De bedrijfsdoelstellingen vormen de fundering voor de strategie die wij hanteren. Doordat wij kort op de bal spelen en dicht op de business willen blijven is onze kracht de Ads campagne te blijven optimaliseren om het beste rendement uit jouw marketing budget te halen.

Marketing Beats is Google Ads partnerBenieuwd naar onze aanpak? Laten we kennis maken!

Ontdek de kracht van Google Ads

Google is niet meer weg te denken in de huidige wereld. Sterker nog, het is een werkwoord geworden. Wanneer potentiële klanten naar producten en diensten zoeken, doen ze dit in bijna alle gevallen via Google. De kracht van de juiste strategie is om op het juiste moment, met de juiste boodschap en op de juiste plaats vindbaar te zijn. Marketing Beats stelt de Google Ads campagne op, optimaliseert voortdurend de campagne en biedt maandelijks inzicht in de resultaten.

Voordelen van Google Ads

  • Alleen mensen die geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst worden bereikt
  • Op korte termijn bovenaan de zoekresultaten staan van Google
  • Meer kwalitatieve en relevante bezoekers op de website
  • Maximale controle over het reclamebudget
  • Vergroten van de naamsbekendheid
  • Volledige controle over in welke regio en welk moment van de dag de advertentie wordt vertoond
  • Specifieke doelgroep bereiken op verschillende apparaten in verschillende geografische gebieden
  • Heel goed meetbaar en biedt een compleet inzicht in de advertentiecampagne

Ja, ik wil meer weten wat Ads voor mijn bedrijf kan betekenen:

Werkwijze:

De eerste fase bij het opstellen van een Google Ads campagne begint bij een zoekwoorden onderzoek gebaseerd op de doelstellingen die wij samen zijn overeengekomen. Wij willen als eerst weten hoe de potentiële klant zoekt en waarop. Dit geeft ons tevens een inkijk hoe populair deze woorden zijn bij de doelgroep en bij de concurrentie. Zo leggen wij de basis welke woorden of woordgroepen het beste passen bij het product of dienst dat jij aanbiedt. Uit ervaring weten wij dat er soms woorden uitkomen waar je zelf niet aan hebt gedacht! Na het onderzoek bespreken we samen op welke woorden je graag gevonden willen worden.

Na de zoekwoorden analyse maken we een strategie om de advertentiecampagnes te gaan inrichten. Uiteraard zal dit altijd met je in overleg gaan en zullen we nooit zonder akkoord de campagne starten. In de eerste maanden van de campagne kunnen we heel goed data en inzichten verzamelen om het meeste rendement uit de Ads campagne te halen. Vanzelfsprekend beginnen wij al vanaf het eerste moment met optimaliseren, we willen uiteraard de beste positie in de zoekresultaten behalen en het maximale rendement halen uit de gestelde doelstellingen.

Tijdens de looptijd van de campagne zullen wij blijven optimaliseren en contact houden over de resultaten en daar waar nodig het juiste advies geven en vervolgens de strategie hierop aanpassen.

Ontzorgen

Marketing Beats is een online marketing bureau in Heerhugowaard dat altijd vanuit oprechte interesse op zoek is naar de verdieping. In elke vezel van ons bedrijf willen wij ondernemers helpen en ondersteunen in hun marketing activiteiten. Wij ontzorgen je hele SEA (Search Engine Advertising) strategie om jouw bedrijf te kunnen laten groeien en jij als ondernemer je volledig kan focussen op je core business. Ook verzorgen we de (her)inrichting van de campagnes, optimaliseren en houden je op de hoogte van de resultaten middels een maandelijkse rapportage. Daarnaast adviseren we je op basis van de data die we hebben verzameld en geanalyseerd.

Uitgebreid zoekwoorden onderzoek
Opstellen van de juiste strategie
Inrichten van de Ads campagne
Maandelijkse rapportages
Volledig ontzorgen van de ondernemer
Google Ads Search gecertificeerd

ONLINE ADVERTEREN

Facebook adverteren

Adverteren op Facebook helpt je nieuwe klanten te vinden en en belangrijker nog, duurzame relaties met hen op te bouwen.

E-mail automation

E-mail marketing Automation helpt je om marketing- en verkoopprocessen effectief en efficiënt aan te passen.

Display advertising

Display advertenties getarget op demografie en remarketing om ervoor te zorgen dat klanten je merk zien en actie ondernemen.

Google Ads

Klanten vinden jouw bedrijf op Google op het juiste moment dat ze zoeken naar jouw product of dienst.